search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 04:07
MENU CLOSE

Το πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον στο Τάτλερ προκαλεί έντονες αντιδράσεις – «Πλάκα μας κάνετε;»

22.05.2024 16:40
kate new

Ένα ολοκαίνουργιο πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει προκαλέσει σφοδρή κριτική από τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι «δεν της μοιάζει σε τίποτα».

Ο πίνακας της Κέιτ πρόκειται να εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler προς τιμήν της «δύναμης και του θάρρους» της. Είναι της καλλιτέχνιδας Hannah Uzor, η οποία εμπνεύστηκε από το βίντεο με το οποίο η Κέιτ απευθύνθηκε στο έθνος προκειμένου να ενημερώσει για τη διάγνωση καρκίνου.

Το πορτρέτο απαθανατίζει την πριγκίπισσα στο πρώτο κρατικό συμπόσιο της βασιλείας του Καρόλου το 2022 κατά τη διάρκεια κρατικής αντιπροσωπείας από τη Νότια Αφρική.

Πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο αμφισβήτησαν κάθε ομοιότητα με την Κέιτ. Ένας έγραψε: «Δεν μοιάζει καθόλου με την Catherine. Αν δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, δεν θα είχα ιδέα για το ποια μπορεί να είναι»

Ένας άλλος είπε: «Συγγνώμη, όσο κι αν μου αρέσει που έχετε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο εξώφυλλο, δεν μοιάζει σε τίποτα». Κάποιος ρώτησε: «Αν είναι ένα πορτρέτο της Κέιτ, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να της μοιάζει;» Ένας άλλος θορυβήθηκε: «Πλάκα μου κάνεις;». Ενώ άλλος θαυμαστής έγραψε: «Ξέρω ότι η τέχνη είναι υποκειμενική, αλλά δεν μοιάζει σε τίποτα με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Η καλλιτέχνιδα εξέφρασε τον θαυμασμό της για την πριγκίπισσα, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. «Έχει ανταποκριθεί πραγματικά στον ρόλο της – γεννήθηκε για αυτό. Φέρει τέτοια αξιοπρέπεια, κομψότητα και χάρη», είπε η Uzor.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Ρόκκος: «Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι» (Video)

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν του «And Just Like That» – Οι πρώτες φωτογραφίες (Video/Photos)

Λίντσεϊ Λόχαν: Στη Μύκονο η Χολιγουντιανή σταρ! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07