search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 06:27
MENU CLOSE

«Λύγισε» ο Στέλιος Παρλιάρος – «Το πάλεψα 10 χρόνια και βγήκα καθαρός» (Video)

23.05.2024 11:07
parliaros-new

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για δέκα και πλέον χρόνια μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος με τον γνωστό ζαχαροπλάστη να μην κρύβει τη συναισθηματική του φόρτιση, ανατρέχοντας στο παρελθόν.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Έλενα Παπαβασιλείου και την εκπομπή EQ στο Action 24, ο γνωστός ζαχαροπλάστης έκανε λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία στα πρώτα του βήματα, επισημαίνοντας ότι αν και ο δρόμος ήταν δύσκολος, αγωνίστηκε να πετύχει και τα κατάφερε.

«Αν η ζωή ήταν flat, δεν θα είχε νόημα. Δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έχω περάσει το βουνό των δυσκολιών για 10 χρόνια αλλά μέσα από αυτό έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ήταν πανεπιστήμιο για μένα. Όταν είσαι 20 – 22 χρονών, πού να ξέρεις από οικονομικά και επιχειρήσεις. Ήμουν μόνο μου και πάλευα με τα πάντα. Ήταν τα ανίψια που πάνω σε ένα σκαμπό, μικρά παιδιά και έφτιαχναν ταρτάκια. Ερχόταν και η αδελφή μου και με βοηθούσε οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα οικονομικά» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ ήθελα να δίνω στους ανθρώπους να χαίρονται. Ήθελα καλή ποιότητα και έβρισκα πάντα το καλύτερο. Οπότε κάποια στιγμή ξύπνησα και λέω… τι κάνω; Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός. 10 χρόνια, ναι. Δεν λύγισα όμως, δεν έπαθα τίποτα γιατί έκανα πάντα όνειρα.

Ήμουν ένας άνθρωπος, ειδικά εκείνη την περίοδο, σαν πολύ νεότερος και διασκέδαζα κιόλας. Έλεγα πως θα ξημερώσει μια άλλη μέρα, έχω και μια φοβερή αισιοδοξία. Δούλευα σκληρά, με βοήθησαν πολλοί φίλοι, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά το πάλεψα και βγήκα πάρα πολύ ανανεωμένος μετά από δέκα χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη στη θάλασσα (Video)

Κάννες: Επεισόδιο στο κόκκινο χαλί – Τραγουδίστρια τα βάζει με εργαζόμενη του Φεστιβάλ (Photos/Video)

Τέλος ο Σπύρος Μπιμπίλας από την προεδρία του ΣΕΗ – Ποιος αναλαμβάνει τη θέση του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07