search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 11:30
MENU CLOSE

MEGA:«#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ – Ο δρόμος προς τη δίκη», το ντοκιμαντέρ follow up του καναλιού για τα Τέμπη

23.05.2024 17:13
tempi_2103_1920-1080_new

Στον αγώνα για την απονομή δικαιοσύνης επικεντρώνεται το δεύτερο ντοκιμαντέρ «#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ – Ο δρόμος προς τη δίκη» του Mega, το οποίο  θα μεταδοθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη (5/6) 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Σχεδόν τρείς μήνες από τον προβολή του  πρώτου ντοκιμαντέρ, για την τραγωδία στα Τέμπη, η Ανθή Βούλγαρη σκιαγραφεί αυτή τη φορά όλη τη διαδρομή, από τη μοιραία νύχτα έως την αίθουσα του δικαστηρίου.

«H δημοσιογράφος παρουσιάζει, για πρώτη φορά, όσα αναμένεται να κατατεθούν στη μεγαλύτερη δίκη των τελευταίων χρόνων», επισημαίνει το κανάλι.

Το ντοκιμαντέρ δίνει σχήμα στον «Γολγοθά» των οικογενειών θυμάτων και τραυματιών. Αυτή τη φορά συγγενείς των θυμάτων, εμπειρογνώμονες, δικηγόροι, καθηγητές Νομικής αλλά και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, παραθέτουν στοιχεία, αποσαφηνίζουν τις διαδικασίες και εξηγούν το νομικό πλαίσιο εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση εκπομπών: Οι ελληνικές σειρές κυριάρχησαν στις προτιμήσεις της Τετάρτης

Ενώπιος Ενωπίω: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μιλά για τη ζωή του στον Νίκο Χατζηνικολάου απόψε στις 24.00

Τάση σταθεροποίησης στην τηλεθέαση του Mega – Προοδευτική συρρίκνωση στην απόδοση του Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 11:22