search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:37
MENU CLOSE

Και εγένετο… αεροπορική εταιρεία για σκυλιά! (videos)

24.05.2024 13:18
airplane_dog_new

Επιτέλους, σκέφτονται οι πιστοί μας φίλοι, δημιουργήθηκε μια αεροπορική εταιρεία που τους βγάζει από τα κλουβιά και τους ταξιδεύει στην πρώτη θέση.

Η εταιρεία Bark Air δημιουργήθηκε για να περιποιείται τα κατοικίδια σας (αλλά και τους ανθρώπους που τα συνοδεύουν) και σήμερα κάνει την πρώτη πτήση της, από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Ματ Μίκερ, λέει στο πρακτορείο Reuters ότι η επιχειρηματική ιδέα προέκυψε από τη δική του εμπειρία, καθώς ο σκύλος του, ο Hugo -ένας Μεγάλος Δανός, είχε διάφορες δυσκολίες στα ταξίδια.

«Δεν μπορούσα να ταξιδέψω μαζί του σε μεγάλες αποστάσεις και μου ήρθε η ιδέα ότι πρέπει να υπάρχει μια αεροπορική εταιρεία που θα φροντίζει τα σκυλιά», λέει ο Ματ Μίκερ. Έτσι δημιούργησε την Bark Air αλλά και την Bark Box, που είναι ειδική εταιρία με κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες για σκυλιά.

«Προσφέρουμε τα πάντα στο σκυλί, προσπαθώντας να μειώσουμε την ανησυχία και το άγχος του, ώστε να αισθάνονται πιο άνετα και να μην φοβούνται στο αεροπλάνο», λέει ο Μίκερ. Το αεροπορικό ταξίδι του σκυλιού ξεκινά από τον χώρο αναμονής, όπου το περιμένουν διάφορες λιχουδιές και δεν θα χρειαστεί να περιμένει σε… ανθρώπινες ουρές αφού το check-in γίνεται κατά προτεραιότητα.

Η Bark Air στο αεροπλάνο προσφέρει ένα πλούσιο μενού στα σκυλιά, που περιλαμβάνει τη λιχουδιά barkaccinos και… σκυλίσια σαμπάνια! Επίσης υπάρχει δυνατότητα για ένα απολαυστικό spa κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η εταιρεία έχει στόχο να φτάσει στην πώληση 10 εισιτηρίων ανά πτήση, ενώ στο αεροσκάφος της υπάρχουν θέσεις και για 15 ανθρώπους. Τα εισιτήρια για ένα άτομο και ένα σκυλί κοστίζουν 8.000 δολάρια για διεθνή πτήση ή 6.000 δολάρια για εσωτερική πτήση στις ΗΠΑ. Ο Μίκερ εκτιμά ότι οι τιμές θα μειωθούν όταν αρχίσει η ζήτηση.

«Δουλεύουμε με παθητικό σήμερα, στην αρχή. Η ιδέα είναι με την πάροδο του χρόνου να έχουμε δυνατότητα μείωσης των τιμών για τον καταναλωτή. Κι αυτό θα προκύψει με τη ζήτηση και τα περισσότερα δρομολόγια», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Bark Air.

Για αρχή η εταιρία κάνει πτήσεις μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες και Λονδίνου, αλλά σχεδιάζει πτήσεις και στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Σικάγο και το Σιατλ. «Ελπίζω ότι θα μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα είναι προσιτή σε κάθε οικογένεια που θέλει να ταξιδέψει με όλα τα μέλη μαζί, όπως γίνεται και με τα παιδιά μας», λέει ο Ματ Μίκερ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μακρόν θέλει διακαώς τον Ντράγκι σε κορυφαία θέση στην ΕΕ – Η τύχη της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

PLO: Ποια είναι Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης που θα συναντήσει ο Στέφανος Κασσελάκης

Μαγιόρκα: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στα συντρίμμια του εστιατορίου – 4 νεκροί, 16 τραυματίες (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01