search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 20:19
MENU CLOSE

Mega: Ο «τελικός των τελικών» ζωντανά το επόμενο Σάββατο από το Γουέμπλεϊ (Video)

24.05.2024 08:51
Untitled design (2)

Τον τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης θα μεταδώσει απευθείας από τον «ναό του ποδοσφαίρου», το Γουέμπλεϊ θα καλύψει, το άλλο Σάββατο, 1 Ιουνίου, το Mega (22.00), σε απευθείας μετάδοση.

Η αθλητική ομάδα του MEGA υπόσχεται να βάλει το φίλαθλο κοινό στο κλίμα της μεγάλης αναμέτρησης με πλούσιο ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τους ελληνικούς συνδέσμους των δύο ομάδων στην εκπομπή Pre-Game ακριβώς στις 21:00.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι Chasers του τηλεπαιχνιδιού «The Chase» του MEGA, , θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά μεταξύ τους σε μια καταδίωξη γνώσεων γύρω από το UEFA Champions League.

Ο «νικητής» της αναμέτρηση θα βρεθεί στο στούντιο τη βραδιά του μεγάλου τελικού.

Τον τελικό του «Τσου Λου» θα περιγράψουν οι Κώστας Βερνίκος-Αντώνης Κατσαρός.

Ο Γιώργος Μαζιάς, σε ελεύθερο ρόλο, θα μεταφέρει στιγμιότυπα από όσα θα συμβούν μέσα από έξω από το γήπεδο.

Μετά τη λήξη του τελικού ακολουθεί η εκπομπή Post-Game με πλήρη ανάλυση, συνεντεύξεις και το παρασκήνιο του αγώνα στο Λονδίνο.

Εν τω μεταξύ το Mega για τον «τελικό των τελικών» έχει οργανώσει μια ολοκληρωμένη επικοινωνιακή προωθητική καμπάνια με ειδικά τρέιλερ.

Σχεδόν όλο το Mega έχει συμμετάσχει. Από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, μέχρι την Ελένη Μενεγάκη, τον Απόστολο Γκλέτσο και τη «Γη της ελιάς», εως το Νίκο Ευαγγελάτο ο οποίος
ενημερώνει για τον Τελικό από τη… σέντρα του Γουέμπλεϊ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 20:17