search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:26
MENU CLOSE

Γενέθλια για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πόσα έκλεισε – Πώς της ευχήθηκε η Φίνος Φιλμ (Video)

27.05.2024 13:02
sapoyntzaki-new

Τα 91α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τη Φίνος Φιλμ να εύχεται με τον δικό της τρόπο στη «Βασίλισσα της Νύχτας».

«Xρόνια πολλά σε μια θεσπέσια παρουσία που δικαίως ανακηρύχτηκε “Βασίλισσα της Νύχτας”! Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπορεί να ξεκίνησε να λάμπει την δεκαετία του ’60, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι σήμερα. Το μυστικό της: νιώθει ακόμα παιδί!» έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook η εταιρεία παραγωγής.

«Ο χαρακτήρας μου δεν άλλαξε με τα χρόνια. Είμαι ακόμα αθώα και δεν ντρέπομαι να πω πως είμαι ακόμα παιδί» είχε δηλώσει η ίδια που δεν χάνει ποτέ το χαμόγελο, την αισιοδοξία της και τη δίψα για ζωή.  

Με πηγαίο ταλέντο τόσο στην υποκριτική, όσο στο τραγούδι και τον χορό, η Ζωζώ Σαπουντζάνη κατάφερε να ξεχωρίσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μεσουρανώντας στον ελληνικό κινηματογράφο τη «χρυσή» δεκαετία του ’60, αποκτώντας -μεταξύ άλλων- και το προσωνύμιο «Βασίλισσα της Νύχτας» που διατηρεί μέχρι σήμερα!

Το λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της

Η ηθοποιός επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, την Παρασκευή, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων δίπλα σε αγαπημένους φίλους της.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό και «τρελαίνει» τους followers (Video/Photos)

Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες στον Λιάγκα (Video)

Ναταλία Δραγούμη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που εκνεύρισε την ηθοποιό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:26