search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:38
MENU CLOSE

Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου: Η φωτογραφία με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο – «Τα καταφέραμε αγοράκι μου» (Video/Photo)

27.05.2024 09:26
vasiliki-troyfakoy-new

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της βιώνει η Βασιλική Τρουφάκου, καθώς στις τελευταίες ημέρες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην ίδια και τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο.

«Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε, αγοράκι μου» έγραψε στη λεζάντα.

Η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της στις 19 Φεβρουαρίου, ποζάροντας με ένα λευκό φόρεμα και κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλιά της. 

«Η ζωή, το θαύμα της ζωής» ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας της που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία» δήλωσε η ηθοποιός στο «Χαμογέλα και πάλι» λίγο καιρό μετά, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μητέρα.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: Στο Βερολίνο για τον Παναθηναϊκό – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την 7η ευρωκούπα (Video)

Άλλαξε το επίθετό της η Μαρίνα Πατούλη: «Πλέον με λένε Σταυράκη»

Light σε Σολωμού: «Δεν έχω ανάγκη την εκπομπή σου, σου κάνω χάρη που σου δίνω συνέντευξη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 20:38