search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 19:55
MENU CLOSE

Mega: Το οικονομικό στο ζύγι για τη συνεργασία με Φαίη Σκορδά

27.05.2024 15:48
skorda_fei

Mega και Φαίη Σκορδά «τα ‘χουν βρει» όπως λέγεται, αλλά μέχρι τώρα, υπογραφές σε σχετική σύμβαση συνεργασίας δεν έχουν μπει.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στη θέση την οποία θα έχει η εκπομπή που θέλει να παρουσιάζει  η Φαίη Σκορδά από τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του καναλιού.  Φαίνεται να υπάρχει συμφωνία και στα χαρακτηριστικά του περιεχομένου της ώστε με κάποιο τρόπο το νέο πρωινάδικο του Mega να μπορεί να καλύψει την επικαιρότητα για να μην αναγκάζονται οι τηλεθεατές να κατευθύνονται σε άλλες τηλεσυχνότητες.

Εφόσον «κλειδώσει» και το οικονομικό σκέλος της διαπραγμάτευσης, τότε από ό,τι φαίνεται η εκπομπή «Πάμε Δανάη» θα μετακινηθεί στη ζώνη του μεσημεριού καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος από το  κενό που αφήνει πίσω της η ολοκλήρωση της εκπομπής «Ελένη». Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα θα απορροφηθεί από την ενημερωτική  εκπομπή «Live news».

Οι συζητήσεις δεν περιορίζονται στο μηνιάτικο μόνον της παρουσιάστριας, αλλά παίζουν ρόλο και οι ποσοστώσεις στα εμπορικά (χορηγίες, διαφημιστικά κλπ), τις οποίες διαπραγματεύονται οι δύο πλευρές, κάθε μία προς όφελος της, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Τατσόπουλος: Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου – Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό (Video)

Mega: Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγει τα «χαρτιά» του στη «Μεγάλη Εικόνα»

«Μετωπική» Πορτοσάλτε-ΣΥΡΙΖΑ για το ταξίδι Κασσελάκη στην Παλαιστίνη: «Το ταξίδι αυτό είναι μόνο μία selfie»-«Ατάλαντος επιθεωρησιογράφος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 19:55