search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 21:18
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Ο πρωταθλητής Ευρώπης αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους του στο ΟΑΚΑ – Παροξυσμός και από τους παίχτες του «Τριφυλλιού» (Photos/Videos)

27.05.2024 17:54
pao4-new

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ελλάδα ως πρωταθλητής Ευρώπης, μετά την κατάκτηση της 7ης Euroleague και πλέον το «πάρτι» συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ.

Μετά την πρώτη θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η αποστολή του Παναθηναϊκού μπήκε στο Λεωφορείο των πρωταθλητών Ευρώπης, με προορισμό το ΟΑΚΑ, όπου χιλιάδες οπαδοί του είχαν ετοιμάσει υποδοχή ηρώων.

Η ομάδα πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο της, την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού της τροπαίου, την ώρα που η αποστολή έφθασε στο γήπεδο του Αμαρουσίου, λίγο μετά τις 17:00.

Την αποστολή της ομάδας από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ, συνόδευσε μια απίστευτη λαοθάλασσα, η οποία κυριολεκτικά πλημμύρισε την Αττική Οδό, αλλά και την Κηφισίας.

Όλοι οι αθλητές κι ο Εργκίν Αταμάν πήραν το μικρόφωνο εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τους οπαδούς και έδωσαν την υπόσχεση για το πρωτάθλημα.

«Βουντού βουντού και πράσινη μαγεία, το κύπελλο το φέραμε από τη Γερμανία», το σύνθημα που έδωσε ο Ματίας Λεσόρ, ενώ λίγο αργότερα ο Ιώαννης Παπαπέτροπυ τόνισε: «Περάσαμε πολλά, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης».

Βούλιαξε το «Ελ. Βενιζέλος»

Νωρίτερα, χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξή της από το Βερολίνο και την κατακτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου της Euroleague.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ αφίχθησαν με μικρή καθυστέρηση (στις 14:19 προσγειώθηκε το αεροπλάνο), με χιλιάδες κόσμου του «τριφυλλιού» να έχει μετατρέψει το αεροδρόμιο σε… γήπεδο, σε ένα άκρως πανηγυρικό κλίμα για το οποίο περίμεναν 13 χρόνια.

Αφότου προσγειώθηκε η αποστολή και επιβιβάστηκε στο ανοιχτό λεωφορείο με την επιγραφή «The king is back», έγινε χαμός στην εμφάνισή του στην πύλη 7.

Εκεί οι συγκεντρωμένοι οπαδοί αποθέωσαν τους «πράσινους» με συνθήματα και καπνογόνα, με τον Κώστα Σλούκα, τον Εργκίν Αταμάν και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχουν την τιμητική τους.

Αφότου το πούλμαν διένυσε με δυσκολία τα μέτρα μέσα από το πλήθος και οι παίκτες απόλαυσαν με την ψυχή τους τις εκδηλώσεις λατρείας, το ραντεβού ανανεώθηκε για το ΟΑΚΑ.

Embed code

Δείτε live από το κανάλι του Novasports στο Youtube την άφιξη της αποστολής και την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης:

Το έπος του Βερολίνου

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έγραψε ιστορία στο Final Four του Βερολίνου. Πήγε ως αουτσάιντερ μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου συνάντησε την τρομερή Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν ακόμα και με 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας ικανοί να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ήρθε η απόλυτη ανατροπή

Ο Κώστας Σλούκας βγήκε μπροστά, εκτέλεσε τους Μαδριλένους και χάρισε στον Παναθηναϊκό το έβδομο ευρωπαϊκό της ιστορίας του.

Πρόκειται για ένα μπασκετικό θαύμα, μιας και μιλάμε για μία ολοκαίνουργια ομάδα που χτίστηκε πριν από λίγους μήνες με σχεδόν μόνο νέους παίκτες, οι οποίοι κατάφεραν κι «έδεσαν», δημιουργώντας το καλύτερο σύνολο στην Ευρώπη για τη σεζόν 2023-24.

Διαβάστε επίσης:

Τρελαμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Μακρόν: «Πήραμε την Ευρωλίγκα, πάρε τηλέφωνο τον Λεσόρ» – Η αντίδρασή του (videos)

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει γυμναστική με την… κούπα της Ευρωλίγκας (video)

Γιάννης Στάνκογλου: Στο Βερολίνο για τον Παναθηναϊκό – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την 7η ευρωκούπα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 21:18