search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 21:17
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega και την Παρασκευή χάρη στο «Φως στο τούνελ»

27.05.2024 16:52
FWS_STO_TOUNEL

Παρόλο που από τα μεσάνυχτα κι έπειτα η τηλεθέαση «πέφτει» σχεδόν κατακόρυφα, καθώς οι περισσότεροι πάνε για ύπνο, ο δείκτης δυναμομέτρησης της Nielsen δείχνει ότι από εκείνη την ώρα και έπειτα, αρκετοί συντονίζονται στο Mega την Παρασκευή. Ο λόγος προφανής. Είναι στον αέρα η εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Η εκπομπή με την Αγγελική Νικολούλη συμβάλλει στην διατήρηση τηλεθεατών στη συχνότητα του σταθμού και επηρεάζει τη διαμόρφωση του μεγέθους από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας το οποίο αναλογεί στο κανάλι.

Την περασμένη Παρασκευή το μερίδιο του σταθμού μπορεί να ήταν αισθητά διαφοροποιημένο συγκεντωτικά με εκείνη της ίδιας μέρας, την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν αρκετά καλύτερο από εκείνο που είχε αποσπάσει την ακριβώς προηγούμενη μέρα (12,5%).

Σταθερότητα είχε ο ΑΝΤ1 διατηρώντας τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, ενώ αισθητή μείωση εμφάνισε στο μερίδιό του ο Alpha και πιο έντονη οι Σκάι και Star που απέσπασαν μονοψήφια μερίδια.

Στο 5,4% από 5,7% διαμορφώθηκε η απόδοση της ΕΡΤ1 και το μερίδιο του Open αυξήθηκε κατά 0,4% από τη μια μέρα στην άλλη.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Το οικονομικό στο ζύγι για τη συνεργασία με Φαίη Σκορδά

Τατσόπουλος: Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου – Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό (Video)

Mega: Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγει τα «χαρτιά» του στη «Μεγάλη Εικόνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 21:13