search
ΠΕΜΠΤΗ 21.08.2025 17:50
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Έσπασαν το κεφάλι εστιάτορα με σιδερένιο κλομπ επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό (Video)

01.06.2024 14:49
via (1)

Ακραίο περιστατικό βίας σημειώθηκε  στο Παναιτώλιο Αγρινίου με μεθυσμένους πελάτες εστιατορίου να ξυλοκοπούν άγρια τον 52χρονο ιδιοκτήτη, τα μεσάνυχτα, επειδή ήταν δυσαρεστημένοι με το φαγητό.

Οι άνδρες ζήτησαν φαγητό, ωστόσο ο ένας εξ αυτών έκανε παρατήρηση, με έντονο και επιθετικό τρόπο, στον επιχειρηματία για την ποιότητα. Ο 52χρονος προσπάθησε να τον οδηγήσει εκτός του καταστήματος και τότε ήταν που δέχτηκε επίθεση με σιδερένιο κλομπ. Σύμφωνα με το Mega, τα χτυπήματα ήταν τόσο άγρια που λύγισαν το σιδερένιο αντικείμενο.

Εξαφανίστηκαν οι δράστες – Εκτός κινδύνου το θύμα

Χτύπησαν με αγριότητα τον επιχειρηματία στο κεφάλι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με την Αστυνομία να τους ψάχνει. Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο άνδρας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Χαμός σε πτήση για Κρήτη με δύο τουρίστες να πιάνονται στα χέρια

Καθαρισμοί οικοπέδων: Οι υπόχρεοι, η διαδικασία και τα πρόστιμα «φωτιά» – Ποιοι εξαιρούνται

Άνω Λιόσια: Τι έδειξε η νεκροψία στην απανθρακωμένη σορό – Κεφάλι και πόδια εντοπίστηκαν σε κάδο απορριμμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 21.08.2025 17:47