Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Θάνος Τζάνης μαζί με την σύζυγο του βρέθηκαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega όπου μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και σε ένα «καρφί» που πέταξε η πρώην σύντροφός του, Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή της.
Ο Τζάνης είχε κάνει ένα σχόλιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το οποίο σχολίασε η Γερμανού, με τον ίδιο να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
«Έκανα κάποιες συνεντεύξεις για να προωθήσω τη συνεργασία μου με το μαγαζί και γράφτηκαν κάποια πράγματα για μένα. Ότι εγώ είμαι ενάντια σε κάποιους ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικό προσανατολισμό από τον δικό μου και τα λοιπά. Κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει. Αγαπάω όλους τους ανθρώπους και είμαι ένας τραγουδιστής που ξεκίνησα να τραγουδάω με αρχή και γνώμονα την αγάπη για όλο τον κόσμο.
Κάποια πράγματα τα είπα καλοπροαίρετα και ίσως παρουσιάστηκαν κάπως που με έβγαζαν ότι είμαι ενάντια σε αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ δεν είμαι ενάντια σε κανέναν άνθρωπο. Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου και ίσως και εγώ, πάνω στον ενθουσιασμό μου, να είπα κάποια πράγματα τα οποία ίσως δεν έπρεπε να πω. Είμαστε τραγουδιστές και πρέπει να τραγουδάμε, να αγαπάμε όλο τον κόσμο και από εκεί και πέρα κάθε άνθρωπος ας κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Είναι σεβαστό. Εγώ σαν άνθρωπος σέβομαι και αγαπάω τη διαφορετικότητα» δήλωσε εισαγωγικά για να πάει στο σχόλιο της Γερμανού.
«Με στεναχώρησαν τα σχόλια που έγιναν γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω όλο τον κόσμο και τραγουδάω για όλο τον κόσμο. Στοχοποιήθηκα χωρίς λόγο και, επειδή δεν θέλω να διαμορφωθεί για μένα μια αντίληψη λάθος στον κόσμο, δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Με στεναχώρησε λιγάκι, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εκπομπή και τη Ναταλία, ότι κάπως παρερμηνεύτηκαν ίσως οι δηλώσεις μου. Που δεν το ήθελα. Γι’ αυτό και δίνω μια επεξηγηματική τοποθέτηση αυτή τη στιγμή για να καταλάβει και ο κόσμος, που είχε παρεξηγήσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, το τι εννοούσα» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Σταρόβας: «Ένας μήνας μετά…» – Το συγκλονιστικό βίντεο μετά το εγκεφαλικό
Ξάνθη: Από τη Χαλκίδα τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος – Η τραγική σύμπτωση
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.