Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το τελευταίο του μεροκάματο έκανε σήμερα (25/6) ένας 52χρονος άνδρας, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε εργοτάξιο πίσσας στη Λεπενού Αγρινίου.
Στο βίντεο – ντοκουμέντο του AgrinioTV φαίνονται πυκνοί, μαύροι καπνοί να «ξεπηδούν» από το εργοτάξιο και έχουν «σκεπάσει» τα πάντα ενώ ακούγονται δυνατές εκρήξεις.
Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και μάρτυρες αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν.
Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες ήταν χειριστή μηχανήματος παραγωγής πίσσας, εγκλωβίστηκε στις φλόγες και βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε κοντέινερ στο χώρο του εργοταξίου.
«Μάχη» με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ ένας άνδρας αγνοείται.
Το tweet της Πυροσβεστικής για τον νεκρό άνδρα:
Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε εργοτάξιο παρασκευής ασφαλτομίγματος στην περιοχή Λεπενού Αγρινίου.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 25, 2024
Δείτε φωτογραφίες από το εργοτάξιο:
Διαβάστε επίσης:
Απόστολος Λύτρας: Θερμό επεισόδιο στις φυλακές – Τι του είπε συγκρατούμενος του
Άρειος Πάγος για υπόθεση Λύτρα: Επιχείρηση χειραγώγησης της δικαιοσύνης από αυτόκλητους παράγοντες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.