Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού κάνει ο Απόστολος Λύτρας για να μειώσει την ποινή του και να αποφυλακιστεί γρηγορότερα σε περίπτωση που καταδικαστεί.
Ο ποινικολόγος, ο οποίος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, εργάζεται στην καντίνα των φυλακών.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, που επικαλέστηκε ρεπορτάζ της εφημερίδας RealNews, ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να δέχεται παραγγελίες από τους συγκρατούμενούς τους, τις οποίες μεταφέρει στη συνέχεια σε σωφρονιστικό υπάλληλο.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.