search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 04:18
MENU CLOSE

Ο Μάριος Αραβαντινός στο «τιμόνι» του Kontra24 και τη νέα σεζόν

10.07.2024 11:14
marios-aravantinos

Την καθημερινή παρουσίαση του Kontra24 θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Μάριος Αραβαντινός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που παρουσίαζε την εκπομπή τις Παρασκευές, αναβαθμίστηκε μετά την αποχώρηση της Αναστασίας Γιάμαλη και θα συνεχίσει να υποδέχεται σε καθημερινή βάση τους τηλεθεατές και από τον Σεπτέμβριο.

Η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου και η εκπομπή θα επιστρέψει ανανεωμένη στις 2 Σεπτεμβρίου.

Αρχισυντάκτης του Kontra24 θα είναι ο Κώστας Καββαδίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται και προσθήκες στη συντακτική ομάδα.

Οσονούπω, αναμένεται και το νέο τρέιλερ της εκπομπής…

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: «Καλή δημοσιογράφος με φλατ παπούτσι δεν νοείται»

Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαίωσε τις φήμες για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Έκανε πάλι το… θαύμα του ο Ευαγγελάτος: Βρέθηκε… μεσοπέλαγα, πάνω στο ιστιοπλοϊκό της τραγωδίας στην Κάρπαθο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 02:50