Σάνεν Ντόχερτι: Το συγκινητικό αντίο του τηλεοπτικού της αδερφού «Μπράντον» στο «Beverly Hills»: «Στέλνω αγάπη και φως»
Συγκινημένος ο Τζέισον Πρίστλεϊ, ο τηλεοπτικός «Μπράντον» του «Beverly Hills», αποχαιρέτησε την «αδερφή» του Μπρέντα (Σάνεν Ντόχερτι) με μια ανάρτηση στα σόσιαλ.
«Σοκαρισμένος και λυπημένος που άκουσα για τον θάνατο της φίλης μου Σάνεν. Ήταν δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτή τη σκοτεινή στιγμή».
Δεν ήταν όμως ο μόνος συμπρωταγωνιστής της που την αποχαιρέτησε στα σόσιαλ.
Η βραβευμένη με Όσκαρ, Βιόλα Ντέιβις, σχολίασε: «Ω, ρε φίλε! Τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη». Η Ολίβια Μουν από την πλευρά της δεν έκρυψε την θλίψη της, ενώ η Κρίστιν Τσένογουελθ έγραψε: «Πέτα με τους αγγέλους, γλυκιά πολύτιμη ψυχή».
Ο Ερικ Γουέστ που συνεργάστηκαν στην ταινία «Fortress» έγραψε στο twitter: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Ήταν χαρά μου που γνώρισα τη Shannen Doherty κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας μας. Ήταν γεμάτη ζεστή ενέργεια και θετικές δονήσεις. Τόσο νέα. Τόσο ταλαντούχα».
Η Ντόχερτι πάλευε με τον καρκίνο από το 2015, όμως μετά από εννέα χρόνια σκληρής μάχης, νικήθηκε χθες το βράδυ…
Διαβάστε επίσης:
Μελάνια για την απόπειρα κατά Τραμπ: «Τέρας ο δράστης» – Η ανάρτηση της κόρης του
Κέιτ Μίντλετον: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Γουίμπλεντον μετά τη διάγνωση με καρκίνο (Video)