Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Αττική λόγω των ισχυρών ανέμων ενώ με νέα ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίνων αποφάσισε να κλείσει και τον Εθνικό Κήπο.
Συγκριμένα ο Δήμος εφαρμόζοντας τα μέτρα που προβλέπονται σε καταστάσεις «πορτοκαλί» συναγερμού, όπως αυτή που έχουμε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 στην Αττική, με ισχυρές ριπές ανέμου, ανακοίνωσε ότι για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών θα παραμείνει κλειστός έως το πέρας του ωραρίου λειτουργίας του.
Η Δημοτική Αστυνομία έχει τεθεί σε επιφυλακή και έχει αναπτύξει περιπολίες σε 24ωρη βάση και drones ελέγχουν όλους τους μεγάλους χώρους πρασίνου (Φιλοπάππου, Λυκαβηττό, Τουρκοβούνια, Ιλίσια κλπ), προκειμένου να ενημερωθεί η Πυροσβεστική όπου καταστεί αναγκαίο.
Επίσης, υδροφόρες βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση ανάγκης.
Καλούμε τους πολίτες και τους φορείς να είναι πολύ προσεκτικοί και σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου αντιληφθούν, να επικοινωνήσουν άμεσα με το 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο) ή το 2105287800, τα οποία είναι σε 24ωρη λειτουργία.
Διαβάστε επίσης:
Λαμία: Πρόστιμο 331.664 ευρώ στην εταιρεία Γιαννίτσης μετά την τροφική δηλητηρίαση μαθητών
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.