search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 09:21
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Μάγεψε» τον Snoop Dogg η Σιμόν Μπάιλς – Η απίστευτη αντίδρασή του

30.07.2024 20:27
snoop-dog-new

Η Σιμόν Μπάιλς επέστρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και καθήλωσε τους πάντες με την παρουσία της στον προκριματικό της Κυριακής (28/7).

Η Αμερικανίδα σταρ της ενόργανης γυμναστικής άφησε πίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και την τότε αποχώρησή της, λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας, και μάγεψε το κοινό, συγκεντρώνοντας 59.566 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό, επίδοση που την έφερε στην πρώτη θέση.

Πλήθος διασήμων έδωσε το «παρών» στη μεγάλη επιστροφή της 27χρονης Μπάιλς, όπως ο Τομ Κρουζ, η Αριάνα Γκράντε και η Lady Gaga, όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Snoop Dogg.

Ο θρυλικός ράπερ φόρεσε ένα μπλουζάκι με το πρόσωπο της εμβληματικής σταρ της ενόργανης γυμναστικής, ενώ η κάμερα τον απαθανάτισε να γουρλώνει τα μάτια του, παρακολουθώντας τις προσπάθειες της Μπάιλς.

Διαβάστε επίσης:

Katie Price: Είχε δίκη για πτώχευση αλλά πήγε… Τουρκία – Την «πρόδωσε» story στο Instagram

Προσωπικές επιστολές και κάρτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα πωλούνται σε δημοπρασία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Λαουρίτα Μαρτίνεζ του τζούντο δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 09:21