Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δύο ακόμη πνιγμοί σημειώθηκαν χθες, Τετάρτη (31/7), σε ελληνικές παραλίες, αυτή τη φορά σε Πιερία και Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα, ένας 77χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας των Νέων Πόρων.
Στον 77χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη χρήση απινιδωτή από τους ναυαγοσώστες, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μία 78χρονη βρέθηκε νεκρή στα Νέα Πλάγια του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.
Η 78χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Διαβάστε επίσης:
Λασίθι: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ βοσκών με… μπουνιές και μαχαιρώματα!
Κιλκίς: Καίει για τρίτη μέρα η φωτιά στο Πευκόδασος
Χαλκιδική: Τη γρονθοκόπησε, τη χτύπησε με ζώνη και την απείλησε με μαχαίρι!
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.