Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην έκτη θέση τερμάτισαν η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Αναστασιάδου στον τελικό της δικώπου Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.
Οι Ελληνίδες κωπηλάτισσες πάλεψαν ώστε να βρεθούν στη ζώνη των μεταλλίων, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του τελικού με χρόνο 7:13.30.
Στα πρώτο 500 μέτρα, τα ελληνικά κουπιά βρισκόντουσαν στην 4η θέση και σε μικρή απόσταση από τις τρεις πρώτες ομάδες, ωστόσο, στη συνέχεια η ταχύτητα των Μπούρμπου και Αναστασιάδου δεν ήταν ικανή για να τις φέρει κοντά στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ολλανδία, με τη Ρουμανία και Αυστραλία να κατακτούν τη 2η και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Η τελική κατάταξη:
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.