search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 15:34
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Άνδρο: Νεκρός 22χρονος από τροχαίο με «γουρούνα» – Οδηγούσε ο πατέρας του

23.08.2024 21:49
ekav-new
φωτογραφία αρχείου

Τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Άνδρου, καθώς ένας 22χρονος σκοτώθηκε, πέφτοντας στον γκρεμό με τη γουρούνα που είχε νοικιάσει με τον πατέρα του. 

Στη γουρούνα ο οδηγός ήταν ο 51χρονος πατέρας, ενώ συνεπιβάτης ήταν ο 22χρονος. Οι δύο άντρες έπεσαν στον γκρεμό με τη γουρούνα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (23/8) στον δρόμο από το Μπατσί προς τη χώρα της Άνδρου. Το όχημα έπεσε σε κενό πέντε μέτρων. Ο πατέρας φέρει τραύματα στο χέρι. 

Η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο, ανέσυρε τους δύο τραυματίες για να τους πάει στη συνέχεια στο κέντρο υγείας. Κρίθηκε απαραίτητο να γίνει αεροδιακομιδή του νεαρού λόγω της κρισιμότητας του τραυματισμού του, ωστόσο ακυρώθηκε γιατί δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του. 

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σε απέραντη στέπα μετατράπηκε η λιμνοθάλασσα στο Καλοχώρι (Video)

Ανατροπή νταλίκας στο Κερατσίνι – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Χαλκιδική: «Θα χάσουν τον ύπνο τους» λέει ο πατέρας του 19χρονου – Τι διαπίστωσε ο πραγματογνώμονας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 15:29