search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 15:16
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Μοιραίος ο πρωθυπουργός για τις ζωές των Κρητικών και επικίνδυνος για την οικονομία του νησιού

27.08.2024 16:32
kasselakis-boak-123

Για εμπαιγμό του πρωθυπουργού στους πολίτες της Κρήτης σχετικά με τα έργα στον ΒΟΑΚ, με τίμημα ανθρώπινες ζωές, μιλά ο Στέφανος Κασσελάκης, αναδημοσιεύοντας βίντεο του Χάρη Μαμουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «5 χρόνια διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, 5 χρόνια εμπαιγμού των Κρητικών για τον ΒΟΑΚ με τίμημα ανθρώπινες ζωές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μοιραίος για τις ζωές των Κρητικών, αλλά και επικίνδυνος για την οικονομία του νησιού, αφού προγραμματίζει όταν ολοκληρωθεί ο ΒΟΑΚ να βάλει διόδια στην είσοδο του Ηρακλείου, καταργώντας την δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων.

Δείτε το βίντεο του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε επίσης:

Παππάς: «4 δισ. ευρώ υπερπλεόνασμα, μηδέν κυβερνητικές παρεμβάσεις για μείωση ενός, έστω, φόρου»

Η Κουμουνδούρου «τελειώνει» την Λινού – Θεωρεί ανεπαρκείς τις εξηγήσεις της και ζητά επιπλέον στοιχεία

Δημοσκόπηση Interview: Πρωτιά με… πτώση για τη ΝΔ, πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προβάδισμα Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 15:15