Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τέλος δεν έχουν τα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.
Αυτ’ή τη φορά την παρέμβαση του Εισαγγελίας Βόλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του κατά υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.
Σε συνέντευξη τύπου την περασμένη Δευτέρα, ο δήμαρχος κάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ επαγγελματίες, στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα για τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία, να οργανωθούν και να «μαυρίσουν στο ξύλο» τους υπαλλήλους του ΟΛΒ.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική εξέταση. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το magnesianews.gr, η Εισαγγελία μέσω καταθέσεων θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της προτροπής σε βία κατά του δημάρχου Βόλου.
Διαβάστε επίσης
Κανονικά θα ανοίξουν τα σχολεία στην Πεντέλη στις 11 Σεπτεμβρίου
Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.