Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ακυρώνεται η παρουσία του γερμανού πρώην προπονητή της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Ότο Ρεχάγκελ, στην 88η ΔΕΘ, σύμφωνα με ενημέρωση του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη.
Η παρουσία Ρεχάγκελ ήταν προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα, στο πλαίσιο της συναυλίας του γερμανικού συγκροτήματος Bananafishbones.
Η συναυλία του γερμανικού συγκροτήματος θα γίνει κανονικά στις 21:30 στο πλαίσιο των Music Events.
Τους Bananafishbones συνοδεύουν ο DJ «The Micronaut» από τη Λειψία και η Kiki Botonaki, ενώ τη βραδιά θα κλείσει ο DJ Ison, γνωστός και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των φεστιβάλ Reworks Festival και Reworks Agora.
Διαβάστε επίσης:
Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο 39χρονος μοτοσικλετιστής
ΔΕΘ: Η ΕΛ.ΑΣ. έστησε… escape room – «Βρείτε ποιος έκλεψε το αρχαιοελληνικό άγαλμα» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.