search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 04:33
MENU CLOSE

Νίνα Κασιμάτη: Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει στα απονομιμοποιημένα όργανα του κόμματος

08.09.2024 17:51
NINA-KASIMATI-121

Στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ όπου δρομολογούνται νέες εσωκομματικές εκλογές μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη που έφερε η πρόταση μομφής που πέρασε με 163 υπέρ, 120 κατά, 2 λευκά και 1 άκυρο, η Νίνα Κασιμάτη ανέφερε ότι τα όργανα του κόμματος είναι απονομιμοποιημένα, καθώς δεν ανέλαβαν ποτέ καμία ευθύνη για τη διπλή, συντριπτική ήττα του 2023.

«Πέρα από τις διαδικασίες, υπάρχει μία ουσία. Ο εκλεγμένος πρόεδρος είχε διαπράξει το έγκλημα καθοσιώσεως να έχει εκλεγεί χωρίς να είναι στη γραμμή του κόμματος. Σήμερα, όργανα τα οποία είναι απονομιμοποιημένα, καθώς δεν ανέλαβαν ποτέ καμία ευθύνη για τη διπλή, συντριπτική ήττα του 2023 –αλλά παραμένουν ισχυρά– ανέλαβαν να “διορθώσουν” το δήθεν λάθος της κοινωνίας. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοκρατικος λαός θα απαντήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Δούκας για ΔΕΘ: «Όταν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες για τις αποτυχίες του στο ΠΑΣΟΚ, μόνο θυμηδία προκαλεί»

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Δεν πάω πουθενά, σέβομαι αλλά διαφωνώ με Καραμανλή – Σαμαρά

Πολάκης: «Κύριος στόχος είναι το ρίξιμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 00:56