search
ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 01:19
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: 64χρονη «πάλεψε» για 4 ώρες με πύθωνα 4 μέτρων! – Τη δάγκωσε όταν έπλενε πιάτα – (Video)

19.09.2024 10:27
pythwnas

«Μάχη» με έναν πύθωνα 4 μέτρων έδωσε επί 4 ώρες μια 64χρονη γυναίκα στην Ταϊλάνδη, μέχρι τελικά να διασωθεί από αστυνομικούς.

Η Αρομ Αρουνρότζ περιέγραψε ότι πλένοντας πιάτα αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στο δεξί της πόδι.

Στην αρχή νόμισε ότι επρόκειτο για σαύρα, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν αντιμέτωπη με το τεράστιο φίδι προσπάθησε να του ξεφύγει.

Έπεσε όμως πάνω στον βάρους 20 κιλών πύθωνα, που βρήκε την ευκαιρία να την τυλίξει.

Τελικά ένας γείτονας άκουσε τις κραυγές της και κάλεσε την αστυνομία.

«Φοβήθηκα ότι ο πύθωνας θα με σκοτώσει οπότε άρχισα να ουρλιάζω. Δεν έχω τρομοκρατηθεί περισσότερο. Το φίδι δεν με άφηνε. Πιστεύω οτι περίμενε να πεθάνω για να με φάει. Οπότε προσευχόμουν και ήλπιζα για το καλύτερο» δήλωσε η 64χρονη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί χρειάστηκαν μισή ώρα για να καταφέρουν να «ξετυλίξουν» τον πύθωνα και να τον αφήσουν να φύγει προς το γειτονικό δάσος.

Διαβάστε επίσης

NASA: Μετρήσεις της διαστημικής ακτινοβολίας ενόψει μακροχρόνιων επανδρωμένων διαστημικών αποστολών – Πόσο κινδυνεύουν οι αστροναύτες

Τουρκία: Στο… φραπεδάκι το έριξε ο Ερντογάν (Video)

Κεντάκι: Νεκρός ο δράστης των πυροβολισμών στον αυτοκινητόδρομο – Βρήκαν το πτώμα του στο δάσος – Το τελευταίο του μήνυμα (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 00:58