search
ΤΡΙΤΗ 01.07.2025 21:48
MENU CLOSE

O Ζαχαριάδης ζητάει παραπομπή του Αντώναρου στο πειθαρχικό για τις «χουντικές αντιλήψεις» στον ΣΥΡΙΖΑ: Το όριο ξεπεράστηκε!

01.10.2024 23:25
ZAXARIADHS ANTWNAROS

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στην οποία κάνει αναφορά για «χουντικές αντιλήψεις» στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούν βλέποντας τα ποσοστά του Στέφανου Κασσελάκη να ξεφεύγουν.

Με ανάρτησή του το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζει οτι «το όριο ξεπεράστηκε» και καλεί τους υποψήφιους προέδρους να πάρουν θέση, ενώ παραπέμπει το ζήτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Η ανάρτηση του Ζαχαριάδη

«Ως εδώ! Το όριο ξεπεράστηκε! Η αναφορά του Ευάγγελου Αντώναρου σε «χουντικές αντιλήψεις» για τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι συμβατή με την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Η παράταξή μας έχει βασανισμένους και δολοφονημένους απο τη χούντα. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Καλώ τους υποψήφιους προέδρους να πάρουν θέση Σωκράτη Φάμελλο, Νίκο Φαραντούρη, Παύλο Πολάκη και Στέφανο Κασσελάκη και παραπέμπω το ζήτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, θέση πρέπει να πάρει και η Πολιτική Γραμματεία. Όταν κάποιος μετέχει σε ένα κόμμα πρέπει να σέβεται τη διαδρομή του, τις αξίες του, τους ανθρώπους του. Η σημερινή τοποθέτηση του Αντώναρου είναι υβριστική για κάθε Αριστερό και Δημοκράτη πολίτη. Εδώ δεν είναι ούτε η ΟΝΝΕΔ ούτε η ΔΑΠ, εδώ είναι η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη».

Η ανάρτηση του Αντώναρου που προκάλεσε αντιδράσεις

«Οι άνθρωποι έχουν σαλτάρει.
Βλέπουν τα ποσοστά του υποψηφίου που επέλεξαν και καταφεύγουν σε χοντράδες και απειλές.
Ο ένας αμφισβητεί το αυτονόητο δικαίωμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να κρίνει και να αποφανθεί για τη κατ’ αυτούς «έκπτωση» Κασσελάκη.
O άλλος ονειρεύεται σύμπλευση με τους 11 κλέφτες εδρών της ΝΕΑΡ κι ας τους αποκαλεί αποστάτες.
Υποψήφιος λέει ότι ο Πρόεδρος δεν είναι αξίωμα αλλά «ευθύνη». Λες και πρόκειται να εκλεγεί «ευθύνη».
Το Γραφείο Οργανωτικού δίνει ορθά κοφτά οδηγίες στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να χρησιμοποιούν στα σοσιαλ μόνο επίσημες ανακοινώσεις και να «κατεβάσουν» αμέσως ο,τιδηποτε άλλο. Χουντικός αντιλήψεις.
Δεν είναι φυσικό να τους γυρνάει ο κόσμος την πλάτη; Πέστε κι αλλά παλληκαρια!
»

Η απάντηση του Αντώναρου στην ανάρτηση του Ζαχαριάδη

Απάντηση στον Κώστα Ζαχαριάδη έδωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, με νέα ανάρτησή του.

«Σιγά τα ωα! Ως τι με παραπέμπει ο @CZachariadis στο Συμβούλιο Δεοντολογίας; Ως μετακλητός σε γραφείο βουλευτή; Όσο για τον επιθετικό χαρακτηρισμό ‘χουντικός’ μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει – έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας. Σημαίνει την αυταρχική επιβολή από πάνω τι θα δημοσιεύουν οι τοπικές οργανώσεις. Μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις του ‘κόμματος’ και τίποτε άλλο. Αν αυτές δεν είναι πρακτικές Παττακού τότε τι είναι; Και για την περίπτωση που δεν το ξέρει: Ο Παττακός ήταν το νούμερο 2 της χούντας του Παπαδόπουλου», γράφει χαρακτηριστικα.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρναούτογλου: Διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες με Μεσογειακό χρώμα

Προ ημερησίας για θέματα πολιτικής προστασίας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αντιπαράθεση Παππά, Τασούλα και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Ο σοφός ελληνικός λαός σας έταξε τελευταία» – «Να αποφεύγεται τέτοιες αξιολογήσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 01.07.2025 21:44