search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 00:56
MENU CLOSE

Κυπριακό: Στις 15 Οκτωβρίου το άτυπο δείπνο Χριστοδουλίδη-Τατάρ στον ΟΗΕ

03.10.2024 23:44
ersin tatar nikos christodoulides

Στις 15 Οκτωβρίου οι ηγέτες της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς θα έχουν ανεπίσημο δείπνο στη Νέα Υόρκη παρουσία του Αντόνιο Γκουτέρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Η ημερομηνία είναι η 15η Οκτωβρίου. Και προφανώς θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες πληροφορίες μόλις τις λάβουμε, αλλά το άτυπο δείπνο προγραμματίζεται αυτή τη στιγμή για τις 15 Οκτωβρίου», δήλωσε ο κ. Ντουζαρίκ.

Τη Δευτέρα ο κ. Ντουζαρίκ απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε δηλώσει:

«Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διμερών συναντήσεών του στη Νέα Υόρκη, ο Γενικός Γραμματέας προσκάλεσε τον ηγέτη της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής Κοινότητας, κ. Ερσίν Τατάρ, σε μια άτυπη τριμερή συζήτηση τον Οκτώβριο, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του Κυπριακού. Και οι δύο ηγέτες αποδέχθηκαν την πρόσκληση αυτή.»

Διαβάστε επίσης:

Politico: Αυτή είναι η πιο άσκοπη δουλειά της ΕΕ – Ο επίτροπος… καταδίκης ή αλλιώς επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής

Τουρκία: «Τράκαραν» εμπορικά πλοία στον Βόσπορο – Το ένα παρασύρθηκε στην ακτή και κινδύνεψαν σπίτια (Videos)

Ναυάγιο στη Σικελία: Βίντεο ντοκουμέντο με την καταιγίδα να πλησιάζει το Bayesian λίγο πριν βυθίσει το σκάφος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 00:48