search
ΤΡΙΤΗ 08.07.2025 23:57
MENU CLOSE

Μωραΐτης σε Νοτοπούλου: «Είστε σε πολιτικό παροξυσμό, πάρτε τον Αλέξη για συμβουλές επειγόντως»

05.10.2024 18:48
mwraitis_notopoulou

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, με νέα μέτωπα να ανοίγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάρτηση του γνωστού στιχουργού Νίκου Μωραΐτη προκάλεσε νέα κόντρα με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Είστε σε πολιτικό παροξυσμό. Πάρτε τον Αλέξη για συμβουλές επειγόντως. Του χρωστάμε την παρουσία σας στην πολιτική. Εύχομαι ειλικρινά να σας συμβουλεύσει ψύχραιμα και ορθά με την εμπειρία του», σχολίασε ο Νίκος Μωραΐτης.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της κυρίας Νοτοπούλου, στην οποία η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «χρήσιμους ηλίθιους» και αναφερόταν στα όσα έγραφε χθες ο κ. Μωραΐτης, σε ανάρτησή του για να «τρολάρει» τις αντιδράσεις βουλευτών και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις περιοδείες Κασσελάκη ανά την επαρχία.

«ΟΟΟΧΙ Κασσελάκη, Θεσσαλονίκη ούτε να το σκέφτεσαι. Έχει ήδη στήσει εκτελεστικό απόσπασμα η Νοτοπούλου στο αεροδρόμιο», ανέφερε σε αυτή, μεταξύ άλλων, ο στιχουργός.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου

«Πολλές οι ομοιότητες στο ύφος, στις λέξεις, στην απουσία ηθικών φραγμών.
Μετά την… αδιανόητη αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη σε «σακούλες-κουκούλες» ήρθαν και τα «αποσπάσματα»…από τον Νίκο Μωραΐτη.
Εκείνοι τα λένε από μόνοι τους…
Δεν ήταν τυχαίος ο τίτλος που επιλέξανε κάποιοι για το γκρουπ τους «οι ηλίθιοι» ούτε ο τρόπος που αποκαλύφθηκαν .
Αποδεικνύουν καθημερινά πως τους ταιριάζει γάντι ο τίτλος.

Μόνο που ξεχνάνε πως οι…. «χρήσιμοι ηλίθιοι» έχουν ημερομηνία λήξης και κυρίως τη ρετσινιά του μπροστινού, γιατί εκείνος για τον οποίο κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά, δεν διαθέτει επιχειρήματα,αξίες και ηθική
Συνεχίστε μέχρι να συνειδητοποιήσουν όλοι τον μηχανισμό που έχει στηθεί και το λόγο για τον οποίο #είναι_εδώ ο Στέφανος Κασελακης.

Εμείς στην πολιτική είμαστε για τον άνθρωπο, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την προκοπή, για την δημοκρατία.
Και εγώ προσωπικά και για τη Θεσσαλονίκη.
Τη Θεσσαλονίκη που βάφτηκαν τα χώματα της με αίμα από «αποσπάσματα» , αίμα δολοφονημένων αγωνιστών για τη δημοκρατία, την πατρίδα και τα δικαιώματα, και οι αγώνες τους είναι «Βίβλος» για εμάς που υπηρετούμε την Αριστερά από την ενηλικίωσή μας.
Τη Θεσσαλονίκη των μεγάλων αγώνων και των καλών ανθρώπων που δεν «αφήνει κανέναν χωρίς πατρίδα»…

Είναι ακριβώς αυτό που δεν ξέρετε γιατί δεν μπορείτε να συναισθανθείτε».

Διαβάστε επίσης:

Ερήμωσε η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις 

«Είμαι ο Νίκος Ανδρουλάκης και δεν εγκρίνω αυτό το βίντεο»

Ατέλειωτο το «πάρτι» στο X με τη δήλωση Αυτιά ότι το 1950 η Ελλάδα είχε πληθυσμό 21 εκατομμύρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 08.07.2025 23:55