search
ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 08:10
MENU CLOSE

Τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης των Σπαρτιατών καταθέτει το ΠΑΣΟΚ

17.10.2024 09:10
spartiates

Τροπολογία, που θα προβλέπει την αναστολή της χρηματοδότησης των Σπαρτιατών, καταθέτει σήμερα (17/10) το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή με τον Νίκο Ανδρουλάκη να επιτίθεται στην κυβέρνηση.

Όπως επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανασταλεί η χρηματοδότηση του κόμματος, του οποίου πραγματικός αρχηγός κατά την κρίση του ανωτάτου δικαστηρίου είναι καταδικασμένος εγκληματίας.

«Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη για τη μη αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης των “Σπαρτιατών”», αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη υπεύθυνης αντιπολίτευσης είχε επισημάνει προ πολλού την ανάγκη να ληφθεί πρωτοβουλία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στους «Σπαρτιάτες» καταθέτοντας τροπολογία στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2023.

«Ωστόσο, η κυβέρνηση επέλεξε να μας αγνοήσει. Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της “αδράνειας”; Οι “Σπαρτιάτες” να λάβουν ποσό 788.067,18 ευρώ ως μέρος της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης τον Σεπτέμβριο του 2024, ενώ είχε προηγηθεί η καταβολή των ποσών των 59.998,58 ευρώ και 25.898 ευρώ ως εκλογική χρηματοδότηση για τις ευρωεκλογές παρά τον αποκλεισμό τους από τον Άρειο Πάγο!», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Γεραπετρίτης και Μαρινάκης βάζουν χαμηλά τον πήχη για τη συνάντηση με Φιντάν

ΠΑΣΟΚ: Το «σταυρόλεξο» που λύνει ο Νίκος Ανδρουλάκης – Όλα τα ονόματα που σκέφτεται 

ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμακώνεται ο πόλεμος – Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία, στο τραπέζι το θέμα του «παράλληλου» μητρώου Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 08:10