Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τις πρώτες του ανακοινώσεις για τις αλλαγές στις οποίες προχωρά το κόμμα έκανε χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε το Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο το οποίο εκτός από ολιγομελές θα έχει και πολύ εμπειρία καθώς σ’ αυτό θα συμμετέχουν τέσσερις πρώην Υπουργοί. Ο λόγος για τους Άννα Διαμαντοπούλου, Παύλο Γερουλάνο, Νίκο Χριστοδουλάκη, Μιλένα Αποστολάκη.
Ο Νίκος Χριστοδουλάκης – για όσους δεν το θυμούνται – ήταν κορυφαίος Υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη (Οικονομικών), ενώ αυτός συνέταξε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.
Σήμερα, Τρίτη ο Νίκος Χριστοδουλάκης θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την Ακρίβεια στο Δημοτικό θέατρο. Συγκεκριμένα ο πρώην Υπουργός και μέλος πλέον του Πολιτικού Κέντρου του Κινήματος θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με άλλους τρεις πρώην Υπουργούς. Τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Γιώργο Χουλιαράκη και την Λούκα Κατσέλη.
Η εξήγηση που δίνεται από τους διοργανωτές της εκδήλωσης είναι πως «τέσσερις υπουργοί από τρεις διαφορετικές κυβερνητικές περιόδους (Κυβέρνηση Τσίπρα, Παπανδρέου, Σημίτη) θα μιλήσουν για την σημερινή κατάσταση και θα προσπαθήσουν να δώσουν κατευθυντήριες γραμμές».
Διαβάστε επίσης:
Επίκαιρη επερώτηση ΣΥΡΙΖΑ: 11 ερωτήματα για την υγεία
ΠΑΣΟΚ: Το «δύσκολο έργο» του Κώστα Τσουκαλά – Η τηλεοπτική εμπειρία και οι αγώνες του στα δικαστήρια
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.