search
ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 13:44
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» η σύζυγός του στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του (Video)

22.10.2024 13:57
karras-syzygos–new

Η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/10) από τον συγγραφέα Θάνο Κανούση στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο συγγραφέας διάβασε τα τελευταία λόγια του αείμνηστου τραγουδιστή, τα οποία απευθύνονταν στη σύζυγό του, Χριστίνα, με την ίδια να λυγίζει, ξεσπώντας σε δάκρυα.

Η κάμερα του «Πρωινού» μετέδωσε τα σχετικά πλάνα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, όταν στο τέλος της βραδιάς προβλήθηκαν αποσπάσματα από συναυλίες του εκλιπόντος ερμηνευτή, η Χριστίνα Καρρά δεν άντεξε και αποχώρησε από την αίθουσα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: «Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος σχολιάσει ότι βγαίνω γυμνή στο έργο» (Video)

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στον γάμο έχεις συνεπιμέλεια και με το που χωρίζεις πρέπει να περάσεις τεστ;» (Video)

Μαρίνα Νικολαΐδου: Καταγγέλλει ότι η Άννα Φόνσου την έδιωξε από το «Σπίτι του Ηθοποιού» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 13:43