search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 00:10
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε ΙΧ σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλαμαριά – Έρευνες για εμπρηστική επίθεση

23.10.2024 07:15
emprismos new

Φωτιά ξέσπασε περί τις 5.30 το πρωί σε ΙΧ που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ 3 η οικογένεια στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο, και κοιμόταν στον πρώτο όροφο όπου διαμένουν, ξύπνησαν από τους καπνούς και τον συναγερμό του ΙΧ.

Κάλεσαν την Πυροσβεστική, ήρθε άμεσα και έσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει πρόκειται για εμπρηστική επίθεση και μάλιστα από συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη, όπως ο ίδιος καταγγέλει.

Σημειώθηκαν υλικές ζημιές και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνα για τα αίτια.

Διαβάστε επίσης

Αμαλιάδα: Kαι τέταρτο μωρό νεκρό στα χέρια της ίδιας γυναίκας – Σοκάρουν οι συμπτώσεις, τι καταγγέλλει η μητέρα του

Metron για ακρίβεια: Κυρίαρχη η απαισιοδοξία – Οι πολίτες αναμένουν κρατική παρέμβαση σε εθνικό επίπεδο, θεωρούν το πρόβλημα εγχώριο

Ταυτοποιήθηκε 27χρονος που καλούσε σε βία από το διαδίκτυο, εναντίον του Μάριου Σαλμά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 00:10