Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοκολατένια ψωμάκια που λιώνουν στο στόμα, με πλούσιο και ζουμερό εσωτερικό, που διατηρούν όμως μια τριφτή και πεντανόστιμη κρούστα. Ετοιμάζονται εύκολα, λουστράρονται με ένα ζαχαρένιο γλάσο και περιχύνονται με ζεστή σοκολάτα.
210 γραμμάρια αλεύρι γ.ο.χ.
30 γραμμάρια κακάο σκόνη
100 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
2 ½ κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σκόνη
115 γραμμάρια βούτυρο, παγωμένο, από κατάψυξη
135 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 μεγάλο αυγό
1 ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
170 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος, ψιλοκομμένη
120 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
30 ml νερό ή δυνατό καφέ φίλτρου
115 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
Διαβάστε επίσης:
Κεφτέδες στο σχαροτήγανο, γεμιστοί με τυρί που ρέει
Τηγανητές μπουκιές σαν λουκουμαδάκια, με μήλο και σταγόνες σοκολάτας
Flammkuchen ή Tarte flambée, η σπεσιαλιτέ «πίτσα» της Αλσατίας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.