search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 20:08
MENU CLOSE

Mega: Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται για το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» και μεταλλάσσεται με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης

29.10.2024 09:33
lakis_lazopoulos_new

Σε περίπου δύο εβδομάδες εκτιμάται ότι θα εγκαινιάσει τη σεζόν και τη συνεργασία του με το Mega ο Λάκης Λαζόπουλος, συνέντευξη του οποίου θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ στην εκπομπή «Mega Stories» βγάζοντας στον «αέρα» το πρώτο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ».

Η σατιρική εκπομπή επιστρέφει, τηλεοπτικώς, στις 13 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς του καναλιού της Καλλιθέας -έπειτα από πέντε χρόνια τηλεοπτικής εξορίας-ενσωματώνοντας στα «εργαλεία» του περιεχομένου της και εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Στην διάρκεια της πρεμιέρας ο Λαζόπουλος, μέσα σε όλα,  θα μεταλλαχθεί σε έναν άλλο άνθρωπο για να εξυπηρετήσει τον σατιρικό λόγο που θα αρθρώσει.

Δείγμα για ότι ετοιμάζει έδωσε στη δημοσιότητα με ανάρτηση του στο Instagram αναφέροντας: «Κι όμως είμαι εγώ μετά από επεξεργασία τεχνητής νοημοσύνης στο πρόσωπό μου! Για το Mega και το πρώτο Αλ Τσαντίρι που έρχεται».

Σε άλλη ανάρτηση του ο Λάκης Λαζόπουλος προϊδεάζει για τη συνέχεια της κοινής πορείας με το Mega. Ο υπαινιγμός του σαφής.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Αφαίρεσε πάνω από 25 ταινίες από την Παλαιστίνη- Αντιδράσεις από οργανώσεις

Action 24: «Περνάω πιο πολλές ώρες με τον Κακούση απ’ ότι με τον άνδρα μου», λέει η Άννα Λιβαθυνού (Video)

Τηλεθέαση: Νέα διπλή πρωτιά το πρωί της Κυριακής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 20:08