search
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 00:09
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Επικράτησε η «Γη της ελιάς» στη «μάχη» της Παρασκευής (25/10)

29.10.2024 19:31
H_GH_THS_ELIAS

Με άνεση ξεχώρισε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών η σειρά «Η γη της ελιάς» στο φινάλε του πενθήμερου που σήμανε και την έναρξή του – για κάποιους- τετραήμερου της 28ης Οκτωβρίου.

Δεύτερη επιλογή της ημέρας ήταν η ταξιδιωτική εκπομπή «The roadshow» με το δίδυμο Αρναούτογλου- Κυπριώτη με την καθημερινή σειρά «Άγιος έρωτας» να έχει δυναμική με βλέψεις για πιο ψηλά από την τρίτη θέση, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας βρίσκεται το πλασάρισμα στην πέμπτη θέση της δεκάδας με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας η εκπομπή αναζητήσεων «Φως στο τούνελ» για την οποία ξενύχτησαν σχεδόν 570.000 τηλεθεατές.

Για μια ακόμη φορά η ΕΡΤ1 εκπροσωπήθηκε στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο με τη σειρά εποχής «Ηλέκτρα» η οποία από τις προηγούμενες ημέρες μεταδίδεται σε νέα ώρα (19.50 αντί 21.00).

Διαβάστε επίσης:

Υψηλή τηλεθέαση κατάφερε το Mega την Παρασκευή (25/10) λόγω «Τούνελ» και Νικολούλη

Μια του ΣΚΑΪ, δυο του Mega οι πρωτιές τηλεθέασης το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Γιάννης Βογιατζής: Η φράση ρεπόρτερ που τον ενόχλησε – «Μη με στέλνεις στον τάφο πριν την ώρα μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 00:08