Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το «Grand Hotel» προσπέρασε χθες τη «Γη της ελιάς» και ήταν εκείνο που αναδείχθηκε το κορυφαίο πρόγραμμα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.
Δεύτερη επιλογή ήταν η καθημερινή σειρά του Mega. Αμφότερες οι σειρές παρουσίασαν βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.
Τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα αναδείχθηκε το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ενώ η κωμική σειρά «Έχω παιδιά» από τη μία ημέρα στην επόμενη ανέβηκε δύο θέσεις στην δεκάδα του Top 10 της Nieslen.
Πέμπτη επιλογή των τηλεθεατών ήταν η δραματική σειρά περιπέτειας «Ο τιμωρός» και στην έκτη θέση πλασαρίστηκε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».
Στο 7 της γενικής κατάταξης ήταν το σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου» και στο όγδοο σκαλοπάτι διακρίθηκε το κεντρικό δελτίο του Σκάι το οποίο, λόγω των αμερικανικών εκλογών, μεταδόθηκε «ζωντανά» από την Ουάσιγκτον.
Στην 10αδα κορυφής πλασαρίστηκαν εξάλλου το «The chase» και το «Live news».
Διαβάστε επίσης:
Πτωτική τάση του γενικού δείκτη τηλεθέασης την Τρίτη – Πρώτο το Mega, αλλά με απώλειες
Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου
Mega x 3 προσεχώς – Σχέδια προς εφαρμογή για δύο νέα κανάλια μέσω Ίντερνετ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.