Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μη συναινετικό είναι το προεδρείο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο κατέληξε η ΚΟΕΣ.
Την πρόταση του οργάνου για προεδρείο καταψήφισε ο Γιάννης Βουλγαράκης, πρώην γραμματέας Οργανωτικού και εκ των συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη.
Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι δεν υπήρξε «κανένα στοιχείο εσωκομματικού πλουραλισμού» και «καμία διάθεση συνεννόησης».
Αναλυτικά:
«Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες, ενημερώνω ότι πριν λίγο καταψήφισα στην ΚΟΕΣ την εισήγηση για το προεδρείο του Συνεδρίου. Κανένα στοιχείο εσωκομματικού πλουραλισμού στην πρόταση, καμία διάθεση συνεννόησης.
Γιάννης Βουλγαράκης
μέλος ΚΟΕΣ».
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.