search
ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 08:08
MENU CLOSE

Καταψήφισε την πρόταση για προεδρείο της ΚΟΕΣ ο Γιάννης Βουλγαράκης

07.11.2024 23:37
BOULGARAKHS
Eurokinissi

Μη συναινετικό είναι το προεδρείο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο κατέληξε η ΚΟΕΣ.

Την πρόταση του οργάνου για προεδρείο καταψήφισε ο Γιάννης Βουλγαράκης, πρώην γραμματέας Οργανωτικού και εκ των συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι δεν υπήρξε «κανένα στοιχείο εσωκομματικού πλουραλισμού» και «καμία διάθεση συνεννόησης».

Αναλυτικά:

«Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες, ενημερώνω ότι πριν λίγο καταψήφισα στην ΚΟΕΣ την εισήγηση για το προεδρείο του Συνεδρίου. Κανένα στοιχείο εσωκομματικού πλουραλισμού στην πρόταση, καμία διάθεση συνεννόησης.

Γιάννης Βουλγαράκης

μέλος ΚΟΕΣ».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης από Ρόδο: Το ΠΑΣΟΚ θα στείλει στο περιθώριο τη συντηρητική πολιτική της ΝΔ – Θλιβερό να στερεί κονδύλια από δήμους

Κασσελάκης: Είναι σε πανικό, τα έκανε σαλάτα ο Πολάκης – Δεν καταλαβαίνει ούτε Αγγλικά ούτε πως συμπληρώνονται οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες

Αλέξης Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά πρέπει να πρωταγωνιστήσει στη συγκρότηση ενός χώρου διαλόγου απέναντι στη Δεξιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 07:47