Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα κρεμώδες επιδόρπιο, που ετοιμάζεται γρήγορα και εύκολα, με απλά υλικά, που σας λύνει τα χέρια για γλυκό ανά πάσα στιγμή και οποιαδήποτε εποχή.
Τις κρύες μέρες του χειμώνα μπορεί να καταναλωθεί ζεστό, ενώ το καλοκαίρι μπορεί να σερβιριστεί κρύο, από το ψυγείο.
Η σιμιγδαλόκρεμα παραδοσιακά σερβίρεται με μαρμελάδα κεράσι, φράουλα ή φρούτα του δάσους καθώς η ξινούτσικη γεύση της έρχεται σε αντίθεση με την γλυκιά κρέμα και ταιριάζει ιδανικά.
Διαβάστε επίσης
Πατατοζυμαρικά νιόκι, με μπέικον, κρεμμύδι και σάλτσα καρμπονάρα
Μπράουνις με καρδιά καραμελωμένου γάλακτος, στη φριτέζα αέρος
Μπουρεκάκια με γέμιση τσίζμπεργκερ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.