Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε επίσημη ενημέρωση ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο για χρήση μέχρι νεότερης ειδοποίησης, λόγω υπερχλωρίωσης στη δεξαμενή ύδρευσης της Σταμάτας, προχώρησε ο Δήμος Διονύσου.
Η υπερχλωρίωση εντοπίστηκε στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων ποιότητας νερού και έχει ήδη δρομολογηθεί η διαδικασία αποκατάστασης.
Οι πολίτες παρακαλούνται να μην χρησιμοποιούν το νερό για κατανάλωση, μαγείρεμα ή άλλες οικιακές χρήσεις.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται εντατικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
«Παρακαλούμε, επίσης, να προμηθευτούν εμφιαλωμένο νερό για τις ανάγκες τους. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων για την άμεση επίλυση του ζητήματος», αναφέρει ο Δήμος Διονύσου.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.