search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 14:55
MENU CLOSE

Χαρίτσης: Συναντήθηκε με τον Γεραπετρίτη – «Η Ελλάδα ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει ένας παράγοντας ασφάλειας και ειρήνης»

11.12.2024 16:22
charitsis_gerapetritis_1112_1460-820_new

«Είχαμε μια πολύ αναλυτική συζήτηση με τον Υπουργό Εξωτερικών σχετικά με τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στη Συρία και ευρύτερα στη Μέση Ανατολή, αλλά συζητήσαμε βεβαίως και για όλα τα μείζονα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που απασχολούν τη χώρα μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, μετά το πέρας της συνάντησης με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

«Από τη μεριά μας επαναλάβαμε την πάγια θέση μας ότι η χώρα μας, η Ελλάδα, πρέπει να είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος. Δεν μπορεί να εμπλακεί η χώρα μας σε επικίνδυνες επιχειρήσεις, οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς», τόνισε και κατέληξε:

«Η Ελλάδα ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει ένας παράγοντας σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας, η οποία βιώνει μια πρωτοφανή ανάφλεξη το τελευταίο διάστημα».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με μαθητές από τον Βόλο – «Να αξιοποιείτε παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο σας» (photos)

Φάμελλος στην ΚΟ για τον προϋπολογισμό: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση, έτσι πρέπει να λειτουργεί»

Κασσελάκης: Στο Κίνημα Δημοκρατίας η δικηγόρος Λυδία Βενιέρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 14:55