Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής θα συγκληθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 10.00 πμ , υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Συρία.
Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον κ. Γεραπετρίτη την Τετάρτη με διαδοχικές συναντήσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών .
Ειδικότερα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η ενημέρωση επικεντρώθηκε στις περιφερειακές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στις εξελίξεις στη Συρία, στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας και στον ρόλο της Ελλάδας στον ΟΗΕ.
Είναι η 3η ενημέρωση σε πολιτικούς αρχηγούς από την ανάληψη καθηκόντων του ως Υπουργός Εξωτερικών. Ο κ. Γεραπετρίτης επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκαν οι τομεάρχες – Χωρίς τομέα η Νίνα Κασιμάτη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.