ΠΕΜΠΤΗ 24.07.2025 20:54
MENU CLOSE

Bundesliga: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Μαγδεμβούργου

21.12.2024 16:28

Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου για την Α΄ και τη Β΄ κατηγορία της Γερμανίας θα αρχίσουν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής ως φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης στο Μαγδεμβούργο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γερμανική Λίγκα (DFL).

Από την πλευρά της, η γερμανική λίγκα του χάντμπολ αποδέχθηκε, «σε συμφωνία με τον σύλλογο της Άϊζεναχ», να αναβάλει τον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα στο Μαγδεμβούργο και την Άϊζεναχ, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Μαγδεμβούργου, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον πέντε νεκρούς και περισσότερους από 200 τραυματίες, σύμφωνα με τον τελευταίο προσωρινό απολογισμό.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έμεινε με ανοιχτό το στόμα με τον χορό της Μπαντόσα (Video)

Super League: Με Λαμία ο Ολυμπιακός για… καλές γιορτές

Euroleague: Αγχώθηκε ο Ολυμπιακός αλλά στο τέλος «καθάρισε» ο Φουρνιέ, 90-85 την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ

ΠΕΜΠΤΗ 24.07.2025 20:54
Exit mobile version