Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε… τραινάκι – κατά πολλούς, του… τρόμου – έχει μετατραπεί η βαθμολογία της Super League, μετά τα αποτελέσματα της 16ης Αγωνιστικής, που είδαν τον Ολυμπιακό να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση, ένα βαθμό πάνω από τον ΠΑΟΚ και δύο από τον Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ που σκόνταψε με το Λεβαδειακό έμεινε πιο πίσω, στους τρεις βαθμούς από την κορυφή.
Αναλυτικά, η βαθμολογία σε 16 αγώνες έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Ωστόσο, ως το βράδυ της Δευτέρας τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, καθώς Άρης, Αστέρας, ΟΦΗ και Βόλος έχουν 15 αγώνες.
Επίσης, ενδιαφέρον έχει η κατάσταση και στην ουρά της βαθμολογίας, καθώς ο βαθμός που απέσπασε ο Λεβαδειακός από την ΑΕΚ μπορεί στο τέλος της ημέρας να αποδειχθεί πολύτιμος για την παραμονή του στην κατηγορία, αφού αποσπάστηκε κι άλλο από τις τελευταίες Καλλιθέα και Λαμία και προσέγγισε κάπως τον Αστέρα Τρίπολης.
Για την ιστορία, σήμερα η 16η αγωνιστική ολοκηρώνεται με τους αγώνες Αsteras AKTOR-Άρης (στις 3 το μεσημέρι) και ΟΦΗ-Βόλος (στις 6 το απόγευμα).
Όσον αφορά στη 17η αγωνιστική, αυτή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Σάββατο 04/01
Κυριακή 05/01
Δευτέρα 06/01
Διαβάστε επίσης
ΑΕΚ-Λεβαδειακός 1-1: Γλύτωσε το κάζο στις καθυστερήσεις η Ένωση
Πάτρα: Πέθανε στα 51 του χρόνια ο πρωταθλητής δρομέας Σάκης Σιδέρης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.