search
ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 22:13
MENU CLOSE

Νικήτας Κακλαμάνης: Τα γαλλικά στη Βουλή που έπιασε η κάμερα (Video)

25.01.2025 14:45
kaklamanis

Μια άτυχη στιγμή είχε ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στη σημερινή πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συνελήφθη από την κάμερα να λέει: «δεν έπρεπε να φύγει ο μ@@@@ς», «άσε τώρα μην πω καμιά κουβέντα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γαλλικά αφορούσαν τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Θεοφάνη Παπά, ο οποίος επέλεξε να φύγει για τη Θεσσαλονίκη χθες Παρασκευή, ενώ γνώριζε ότι είναι σήμερα η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να τον περιμένουν να επιστρέψει από τη συμπρωτεύουσα, για να ψηφίσει.

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Θρασκιά, Πέτρος Παππάς: Ο Γιαννίτσης τους έφερε …κοντά με Ανδρουλάκη

Η Γιαννακοπούλου κατά Γερουλάνου με… τακτ

Ράπτη για Μπρατάκο: «Απολαμβάνουμε τις πολιτικές συζητήσεις μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 22:12