Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τον πολύ «φτωχό» τρόπο με τον οποίο κάλυψε η ΕΡΤ τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη, σχολιάζει το Κίνημα Δημοκρατίας.
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκαλύπτει, μπαζώνει και τώρα υποβαθμίζει ή/ και “εξαφανίζει” τις μαζικές διαδηλώσεις που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας απαίτησαν Δικαιοσύνη για το έγκλημα στα Τέμπη, αλλά η χειραγωγημένη από την κυβέρνηση Διοίκηση της ΕΡΤ απέκρυψε τις εικόνες, όπως κατήγγειλαν ακόμη και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της», σχολιάζει αρχικά σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη.
«Είναι αυτονόητο ότι η Διοίκηση της ΕΡΤ θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί, αφού προηγουμένως είχε ζητήσει συγγνώμη στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών καθώς και στην ελληνική κοινωνία. Εξίσου αυτονόητο είναι πως θα έπρεπε να έχει ήδη επιληφθεί η ΕΣΗΕΑ», καταλήγει.
Διαβάστε επίσης:
Κοντογεώργης: Η υπόθεση των Τεμπών δεν μπορεί να λυθεί με λαϊκά δικαστήρια, ούτε με λαϊκά μέτωπα
Συνάντηση Μητσοτάκη με Ιερώνυμο: Μαζί στα Τίρανα για την κηδεία του Αναστάσιου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.