Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΟι σεισμοί που ταιλαιπωρούν την Σαντορίνη και τα νησιά των Κυκλάδων κάνουν τον γύρο του κόσμου με τα διεθνή ΜΜΕ καλύπτουν τα γεγονότα μεταδίδοντας την κατάσταση που δείχνει ότι «πληγώνει» την εικόνα του νησιού.
«Νούμερο ένα τουριστικός προορισμός» και «νησί – κόσμημα» είναι οι προσδιορισμοί που συνοδεύουν τα ξένα δημοσιεύματα για τη Σαντορίνη καθώς και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν την «αλληλουχία σεισμών».
Το Reuters χαρακτηρίζει κόσμημα του ελληνικού τουρισμού τη Σαντορίνη που βρίσκεται «σε επαγρύπνιση».
«Συνεργεία έκτακτης ανάγκης αποστέλλονται στη Σαντορίνη, ενώ μία αλληλουχία σεισμών ανησυχεί τους Έλληνες ειδικούς» αναφέρει.

Το «ινσταγκραμικό νησί» της Ελλάδας επλήγη από 200 σεισμούς, προκαλώντας κλείσιμο σχολείων και προειδοποιήσεις για αποφυγή συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους, μεταδίδει και η ταξιδιωτική σελίδα του αμερικανικού CNN.

Oι βρετανικές εφημερίδες, αναφέρονται και στην Αμοργό, υπενθυμίζοντας ότι το Yπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας εξέδωσε οδηγία προς τους Βρετανούς που ταξιδεύουν να είναι ενήμεροι για τη σεισμική δραστηριότητα στα ελληνικά νησιά.


Διαβάστε επίσης:
Κριστόφ Ρουζιά: Ένοχος ο σκηνοθέτης για τη σεξουαλική κακοποίηση της ηθοποιού Αντέλ Ενέλ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.