search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 00:24
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Τέμπη: Από τη συγκάλυψη της αλήθειας θα περάσουμε στην απόδοση ποινικών ευθυνών

04.02.2025 21:07
kasselakis syntagma 887- new

Βίντεο στο Χ δημοσίευσε ο ιδρυτής του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης για την τραγωδία των Τεμπών.

Αφού υπενθυμίζει τι έλεγε ο πρωθυπουργός για τα Τέμπη σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται στους παλιούς ισχυρισμούς περί θεωριών συνωμοσίας για το φορτίο της  εμπορικής αμαξοστοιχίας  και στο μπάζωμα που τώρα «έγινε για καλό σκοπό».

Ο Στέφανος Κασσελάκης καταλήγει ότι θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες όχι μόνο για τους συγγενείς των θυμάτων και τους τραυματίες του εγκλήματος, αλλά και για τον Έλληνα Πολίτη, «ο οποίος πλέον δε εμπιστεύεται τη Δημοκρατία του».

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

«Από τις «θεωρίες συνωμοσίας» για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, περάσαμε στην «παραπλάνηση» του Κ. Μητσοτάκη. Από τους ψεκασμένους που μιλούν για μπάζωμα, περάσαμε στο μπάζωμα για «καλό σκοπό». Από το κούνημα του δακτύλου στους συγγενείς των θυμάτων μέσα στη Βουλή, θα περάσουμε στην αλήθεια. Από τη συγκάλυψη, θα περάσουμε στην απόδοση ποινικών ευθυνών. Πλέον ο ελληνικός λαός γνωρίζει και θα κρίνει. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε όχι μόνο για τους συγγενείς των θυμάτων, όχι μόνο για τους τραυματίες αυτού του εγκλήματος, αλλά και για τον Έλληνα πολίτη ο οποίος πλέον δεν εμπιστεύεται τη Δημοκρατία του».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Να τον χαίρονται τον Μπελέρη στη ΝΔ – Καταδικαστέο να προτείνει τον «αχυράνθρωπο» του Μασκ, Φειδία Παναγιώτου

Κίνημα Δημοκρατίας: Να εξεταστεί το σύνολο των δικογραφιών για τα Τέμπη που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή

Ερώτηση 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 00:24