search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.04.2026 22:30
MENU CLOSE

Νέο στέλεχος στο τμήμα After Sales του Ομίλου Συγγελίδη

06.02.2025 13:21
sg-group

Από 1η Νοεμβρίου 2024 έχει ενταχθεί στο δυναμικό του τμήματος After Sales του Ομίλου Συγγελίδη ο κ. Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Chief of Technical Operations and After Sales Business Development Manager.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, καθώς και πτυχίο στη Διοίκηση Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων από το Βρετανικό Κολλέγιο και το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, όπως και μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) από το ίδιο ίδρυμα.

Στη νέα του θέση, αναλαμβάνει την ηγεσία των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον τομέα του After Sales, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Ο κύριος Πέτρος Πιπερίδης, Γενικός Διευθυντής των μαρκών Peugeot, Citroen, DS Automobiles και Opel του Ομίλου, σημείωσε: «Με 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του αυτοκινήτου και εξειδικευμένες σπουδές, ο κ. Θεοδωρόπουλος διαθέτει σε βάθος γνώση και καινοτόμες προσεγγίσεις, οι οποίες αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της στρατηγικής του Ομίλου μας στο After Sales, και στην ικανοποίηση του πελάτη που ο Όμιλός μας υπηρετεί με ιδιαίτερη ευαισθησία.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.04.2026 22:20