Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Είδαμε να εξελίσσεται το γνωστό αποπροσανατολιστικό παιχνίδι» αναφέρει σε σχόλιό του, το ΚΚΕ με αφορμή και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Από τη μία, η επίκληση της κυβέρνησης στην “ενότητα” και “ομαλότητα” για να συγκαλυφθούν όλα τα εγκλήματα σε βάρος του λαού, όπως αυτό των Τεμπών και από την άλλη, η στάση των υπόλοιπων κομμάτων, που έχουν αναγορεύσει την υπεράσπιση των θεσμών του σημερινού σάπιου και διεφθαρμένου κράτους, καθώς και τα κοινοβουλευτικά “σόου” στο άπαν της αντιπολιτευτικής τους γραμμής» σημειώνει το ΚΚΕ.
Διαβάστε επίσης
Ζωή Κωνσταντοπούλου για την εκλογή Τασούλα: «Aναβαθμίστηκε σε θέση που θα μπορεί να απονέμει χάρες»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.